Clădirea centrală a ansamblului cuprinde un centru wellnes cu zonă Spa cu saună umedă, saună uscată, jacuzzi, piscină semiolimpică acoperită, sală de fitness cu capacitate de 130 de utilizatori, teren de sport exterior și zonă de lounge pe terasă.

Zonă Spa cu saună umedă si saună uscată

Zonă Spa cu saună umedă si saună uscată

Ritualurile străvechi de relaxare prin saună umedă sau uscată au trecut cu brio testul timpului si au găsit un loc in inima modernului ansamblu iResidence. In imediata apropiere a casei tale te poți deconecta la Spa după o zi încărcată.

Piscină semiolimpică acoperită

Piscină semiolimpică acoperită

Fie ca practici înot de performanță sau doar in scopul relaxării, piscina semi-olimpică acoperită, din cadrul ansamblului iResidence, iti va sta la dispoziție in orice anotimp.

Sală de fitness

Sală de fitness

Pe lângă faptul ca achiziția unui apartament in cadrul ansamblului iResidence reprezintă in sine un aspect calitativ cu beneficii pe termen lung, vei avea la dispoziție si o sala de fitness cu capacitate de 130 de utilizatori, unde poți descoperi mixul optim de activități sănătoase.

Zonă de lounge

Zonă de lounge

Pentru o experiență armonioasa de viată, zona de lounge a centrului wellness din cadrul ansamblului iResidence te așteaptă oricând ai nevoie de un moment de recuperare si respiro, cu vedere la parc.