De la 83.300 Euro + TVA cu vedere către parc

Apartamentele cu 2 camere din ansamblul iResidence din Pipera au configurații cu dimensiuni generoase, compartimentări optime pentru obținerea unui echilibru între spațiile private și cele de socializare, fiind așadar ideale pentru un stil de viață modern, pentru familii la început de drum, cât și o ținta bună pentru cei care doresc o investiție într-o proprietate rezidențială situată în cel mai puternic centru business al Bucureștiului, cu acces rapid la importante spații de lucru, autostrada A3 și centre comerciale și de agrement din zona Nord. 

În plus față de diversitatea spațiilor de locuit, integrarile smart home, eficiența termică & energetică și calitatea premium a finisajelor, ansamblul iResidence este certificat BREEAM Excellent, include și un generos parc privat de 1,4 ha., un centru wellness cu SPA și piscină semiolimpică, zonă comercială și suficiente locuri de parcare pentru locatari și vizitatori.

pentru nevoi moderne

Ansamblu inteligent

Parc propriu

Parc propriu

de 1,4 hectare proiectat de arhitecți peisagiști

Locație modernă

Locație modernă

dezvoltată puternic în ultimii ani, în Nordul Bucureștiul

Confort

Confort

prin proiectare inteligentă și construcție performantă

Contactează-ne

Planifică acum o vizionare!

Pentru detalii, te așteptăm la biroul nostru de vânzări din Șos. Bucuresti - Nord nr. 10, Global City Business Park, Clădirea O2, etaj 4.