Dezvoltator | iResidence (zona Bucuresti Nord)

Calitate și experiență germană pentru un stil de viață redefinit!

Încă de la înființarea sa, în anul 2012, în Offenbach am Main, numele IBB a reprezentat un partener de încredere în industria construcțiilor din Germania și din România, remarcându-se rapid atât prin angajamentul său față de calitate și excelență, cât și pentru respectul și grija față de comunitate și mediul înconjurător.

Pornind de la deviza ”Împreună construim un VIITOR sustenabil”, în anul 2016 această experiență acumulată în Germania, a fost adusă în România, punând bazele IBB Holding România.

Misiunea este aceea de a schimba România de mâine construind astăzi, cu pasiune și respect față de mediu, pentru generațiile actuale și cele viitoare, îmbinând frumusețea și funcționalitatea pentru maximizarea confortul stilului de viață.

IBB Holding
IBB Holding
un business de familie
€ 119 mil.
Cifră de afaceri 2021
€ 155 mil.
Cifră de afaceri 2022
€ 170 mil.
Cifră de afaceri 2023
Afla mai multe
pe site-ul nostru
2012
Înființat
4
Locații
17
Companii
220
Proiecte finalizate
31
Proiecte active
1300+
Angajați

IBB Holding

Portofoliu Proiecte

Descopera mai multe detalii despre activitatea IBB Holding.

17 companii cu un portofoliu impresionant de construcții finalizate în cei peste 10 ani de activitate; o gamă generoasă de servicii și resurse, permanent optimizate și diversificate în funcție de particularitățile și necesitățile fiecărui proiect; leadership vizionar completat de un management exigent și o echipă operațională solidă cu vastă experiență în domeniul construcțiilor IBB Holding este întotdeauna cea mai bună alegere.

De ce am decis iResidence?!

iResidence este viitorul locuirii, trăit în prezent.
Misiunea iResidence este aceea de a aduce viitorul locuirii în prezent. Este un brand dedicat în crearea spațiilor de locuit pe termen lung, autentice, care satisfac nu doar nevoile de astăzi, ci anticipează și răspunde cerințelor de mâine.
Reușesc să integreze cercetarea și dezvoltarea continuă în fiecare aspect al proiectelor, pornind de la design și tehnologie până la sustenabilitate și comunitate.

Astfel, viitorul locuirii devine nu doar o promisiune, ci o realitate trăită în prezent!

iResidence construiește experiențe!
Viziunea inspiră, experiențele inspiră, înțelegerea inspiră, rezultatul inspiră!
Prin abordarea holistă a proiectării, reușesc să transforme locuințele în experiențe de viață autentice. Se concentrează pe crearea de spații care inspiră, împuternicesc și conectează oamenii cu mediul lor.

logoWithImage

Scopul iResidence este să aducă viitorul în fiecare casă, să creeze armonie între oameni și acest viitor, prin intermediul tehnologiei și designului modern.

BINE AI VENIT

Disponibilitate apartamente noi de vânzare în București Nord