Am demarat dezvoltarea ansamblului iResidence cu convingerea că un viitor mai bun și îmbunătățirea standardelor de viață și locuire din mediul urban în plină transformare nu se realizează doar din idei și cuvinte, ci sunt o consecință a cunoașterii și protecției mediului înconjurător prin acțiuni concrete din prezent, a planificării riguroase și sustenabilității construcțiilor, funcționalității spațiilor locative și nu în ultimul rând a înțelegerii profunde a conexiunilor puternice dintre natură, sănătate și bunăstarea economică.

Va invităm să descoperiți zona wellness din clădirea centrală a ansamblului iResidence, care va găzdui un centru dedicat bunăstării fizice și echilibrului mental, cu zona Spa cu saună umedă, saună uscată, jacuzzi, piscină semi-olimpică acoperită, sală de fitness cu capacitate de 130 de utilizatori, teren de sport multifuncțional în exterior și zonă de lounge pe terasă.

Zonă Spa

Saună umedă si Saună uscată

În imediata apropiere a casei tale te poți deconecta la Spa după o zi încărcată și vei înțelege de ce ritualurile străvechi de relaxare prin saună umedă sau uscată au trecut cu brio testul timpului și au găsit un loc în inima modernului ansamblu iResidence. 

Ai motive serioase să crezi într-un viitor apropiat cu mai puțin stress, cu mai multă energie pentru toate activitățile aproape de natura ta și, per total, cu viața profesională în echilibru cu viața personală.

Relaxare

Piscină semiolimpică acoperită

Fie că practici înot de performanță, doar în scopul relaxării sau vrei să înveți să înoți, piscina semi-olimpică acoperită dotata cu dusuri si vestiare din cadrul ansamblului iResidence îți va sta la dispoziție în orice anotimp.  

Dimensiuni:

  • lungime: 25m
  • latime: 10m
  • adancime: 1.40m

Nu întâmplător doza de activitate fizică de dimineață este în topul preferințelor celor mai inovativi leaderi din mediul business internațional. Investește timp și vei câștiga energie fizică și creativă pentru a controla eficient orice îți rezervă ziua si viitorul.

Activitate

Sală de fitness

Pe lângă faptul că achiziția unui apartament în cadrul ansamblului iResidence reprezintă în sine un aspect calitativ cu beneficii pe termen lung, vei avea la dispoziție și o sala de fitness cu capacitate de 130 de utilizatori, un cadru familiar unde poți descoperi mixul optim de activități sănătoase și vei putea pune în practică cu ușurință toate țelurile de fitness. Ready... Set... GO!

Respiro

Zonă de lounge

Pentru o experiență armonioasă de viață, zona de lounge a centrului wellness din cadrul ansamblului iResidence te așteaptă oricând ai nevoie de un moment de respiro, cu vedere la parc. Astfel, deconectarea de la activitățile solicitante ale săptămânii devine un obicei sănătos ușor de întreținut, iar tu îți vei regăsi mai ușor energia necesară transformării oportunităților viitorului în acțiune.