De la schiță la realitate, ansamblul iResidence, certificat BREEAM Excellent, este conceput cu garanția calității, responsabilitate față de mediu și grijă pentru detaliile care fac viața cu adevărat SMART și perfect încadrată spre un viitor confortabil și sustenabil.

Un avantaj incontestabil pentru viitorii locatari din iResidence este parcul privat de 14.898 mp, pregătit să ofere multiple oportunități de apropiere calitativă de natură, pentru toate vârstele și stilurile de viață. Poți conta pe confortul, intimitatea și siguranța zonelor de recreere, întrucât sunt susținute de o planificare riguroasă și completate de o amenajare peisajeră realizată de o firmă de top.

Parcul din incinta iResidence este completat armonios cu zone de vegetație foarte bogată, un teren de sport multifuncțional, zone de recreere cu acoperire Wi-Fi și străbătut de o pistă pentru biciclete sau trotinete electrice, care formează o buclă organică în jurul “insulelor” de joacă. 

Zone de joacă pentru copii

Oaza de divertisment și recreere din inima parcului privat din ansamblul iResidence include variate posibilități de joacă, cu tobogane, balansoare, zonă de nisip cât și un mini-skatepark.

Copiii se pot bucura în siguranță de activitățile în aer liber, pot explora natura, își pot dezvolta încrederea, abilitățile fizice cât și imaginația, locurile de joacă din imediată apropiere a clădirilor ansamblului iResidence fiind compatibile cu standardele și reglementările din domeniu. 

Stil de viată sănătos

Pistă de biciclete

În cadrul ansamblului iResidence poți întreține fără dificultăți un stil de viată sănătos! În parcul privat, la doar câțiva pași de viitorul tău apartament din ansamblul iResidence, vei găsi o pistă pentru biciclete cu o lățime minimă de 2 metri – zonă potrivită atât celor mai avansați, care își pot face încălzirea înaintea traseelor solicitante, cât și un bun punct de plecare pentru cei care se familiarizează cu mersul pe bicicletă. 

Activitatea fizică

Teren de sport

Locuind în iResidence îți va fi foarte ușor să te reconectezi cu activitatea fizică, dar și cu cei dragi, fie prieteni ori familie, găsind mereu și timp, și spațiu pentru activități recreative sau antrenate.

Terenul de baschet din incinta ansamblului iResidence poate deveni cu ușurință multifuncțional pentru echipe mai mici, dar cu imaginație bogată.

Relaxare

Zone de recreere

Parcul privat iResidence este prevăzut și cu două zone de recreere pentru adulți. Amenajarea acestora cuprinde băncuțe pentru relaxare și zone de vegetație variată – înaltă, medie și joasă – care vor contribui atât la purificarea aerului, cât și la asigurarea unui aspect plăcut în fiecare anotimp. Îți vei atinge mai ușor inclusiv minimul recomandat de 10.000 de pași.