Parc | iResidence (zona Bucuresti Nord)

Luând în considerare numărul de ore prelungite petrecute la locul de muncă sau în trafic și ritmul alert al stilului nostru de viață, este inevitabil să nu ne întrebăm cum ne afectează aceste aspecte perioada de timp pe care o dedicăm nouă înșine și persoanelor dragi.

În acest context, pentru o viață calitativ mai bună din punct de vedere al sănătății fizice și mentale, al bunăstării, al confortului și al relaxării, în incinta ansamblului rezidențial iResidence Nord am descoperit un spațiu verde extins de 15.000 mp ce corespunde nevoilor mele și ale întregii comunități, indiferent de vârstă.

Un mediu în care întreaga vegetație a fost atent selecționată pentru a se aclimatiza perfect la acest tip de climă, beneficiind de asemenea, de un sistem de irigație automatizat. iResidence Nord dispune de o promenadă pietonală plăcută, cu diferite zone dotate cu mobilier urban, cu zonă de lounge, oferind locuri destinate relaxării și socializării. Copiii au la dispoziție zone special amenajate pentru joacă, unde se pot bucura în siguranță de timpul lor liber.

Pentru pasionații de sport în aer liber, ansamblul oferă o pistă de ciclism cu o lungime de 423 de metri liniari, ideală pentru o plimbare cu bicicleta sau pentru o sesiune de jogging. De asemenea, terenul multifuncțional permite practicarea diferitelor sporturi și jocuri în echipă, astfel încât să puteți petrece timp de calitate cu prietenii și familia.

Un alt aspect important este siguranța, întreaga zonă fiind monitorizată video pentru a vă oferi liniștea că sunteți într-un mediu sigur, iar sistemul de iluminat ambiental crepuscular completează atmosfera relaxantă și asigură vizibilitate optimă în orele serii.

Având în vedere toate aceste facilități și atenția la detalii, sunt onorat/ă să fac parte dintr-o comunitate care pune un accent special pe sănătate, relaxare și conexiune cu natura. Ansamblul rezidențial iResidence Nord nu este doar un loc de locuit, ci un adevărat mediu propice pentru o viață echilibrată și fericită.

Contactează-ne

Planifică acum o vizionare!

Pentru detalii, te așteptăm la biroul nostru de vânzări din Global City Business Park Șoseaua București Nord Nr.10, Cladirea O2, Etaj 4, 077190 Voluntari, Ilfov