Un avantaj incontestabil pentru locuitorii ansamblului iResidence este parcul de 14.000 metri pătrați, cu pistă de biciclete, teren de sport și zone de recreere cu acoperire WiFi, cât si zone de joacă pentru copii și stații pentru trotinete electrice.

Clădirile de apartamente înconjoară parcul privat, întins pe o suprafață generoasă de 14.000 mp. Parcul din incinta iResidence este completat armonios de zonele de vegetație foarte bogată si străbătut de o pistă de biciclete ce formează o buclă organică în jurul “insulelor de joacă”. Confortul, intimitatea si siguranța zonelor de recreere sunt completate de o planificare riguroasă și o amenajare peisajeră realizată de o firmă de top, pentru a satisface exigențele viitorilor locatari iResidence.  

Zone de joacă pentru copii

Zone de joacă pentru copii

Oaza de divertisment și recreere din inima parcului privat din ansamblul iResidence include variate posibilități de joacă, cu tobogane, balansoare, zonă de nisip cât și un mini-skatepark.

Copiii se pot bucura in siguranță de activitățile in aer liber, pot explora natura, își pot dezvolta încrederea, abilitățile fizice cât si imaginația, locurile de joaca din imediata apropiere a blocurilor iResidence fiind compatibile cu standardele si reglementările din domeniu.

Pistă de biciclete

Pistă de biciclete

In cadrul ansamblului iResidence te poți bucura de un stil de viată sănătos! La câțiva pași de apartamentele iResidence se găsește pista pentru biciclete din cadrul parcului privat – zonă potrivita atat celor mai avansați, care își pot face încălzirea înaintea traseelor solicitante, cat si un bun punct de plecare pentru cei care se familiarizează cu mersul pe bicicletă.

Teren de sport

Teren de sport

Locuind in iResidence îți va fi foarte ușor sa te reconectezi cu activitatea fizică si poți petrece timp de calitate cu prietenii sau familia.

Terenul de baschet din incinta ansamblului iResidence poate deveni cu ușurință multifuncțional pentru echipe mai mici, dar cu imaginație bogată.

Zone de recreere

Zone de recreere

Parcul privat iResidence este prevăzut si cu două zone de recreere pentru adulți. Amenajarea acestora cuprinde băncuțe pentru relaxare si zone de vegetație variată – înaltă, medie si joasă – care contribuie atât la purificarea aerului, cât si asigură un aspect plăcut in fiecare anotimp.