Parc | iResidence (zona Bucuresti Nord)

Standardul BREEAM Excellent, certificare ce va fi deținută de iResidence Nord la finalizarea proiectului atestă printre altele responsabilitatea față de mediul înconjurător prezent și viitor, promovând un mediu de locuit și de lucru sănătos, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății și bunăstării locuitorilor ansamblului rezidențial.

Accesul în complexul rezidențial este securizat, întreaga circulație, cât și parcarea făcându-se la nivel subteran.
În incinta ansamblului sunt disponibile 810 locuri de parcare distribuite pe 2 niveluri.

Iluminatul general ambiental este realizat prin intermediul senzorilor de prezență, existând de asemenea și iluminatul de urgență.
Pardoseala este finisată cu vopsea epoxidică, iar pentru a asigura o orientare eficientă și sigură în spațiu, aceasta este completată cu marcaje directionale. Aceste marcaje includ indicatoare pentru a ghida circulația în interiorul clădirii, semnalează căile de evacuare și marchează zonele de interes.
Astfel, pardoseala nu este doar estetic plăcută și rezistentă, dar și funcțională, asigurând un mediu sigur și bine organizat pentru toți utilizatorii.

De asemenea, locatarii beneficiază de parcare rezervată încărcării mașinilor electrice și parcare destinată bicicletelor, prevăzută cu zonă de spălare a acestora.

iResidence pune la dispoziția locuitorilor serviciul de valet parking, o recepție principală activă 24h din 24h dotată cu zonă de așteptare pentru invitați și zonă primire curierat/coletarie.

STRENGTH STRUCTURE

Contactează-ne

Planifică acum o vizionare!

Pentru detalii, te așteptăm la biroul nostru de vânzări din Global City Business Park Șoseaua București Nord Nr.10, Cladirea O2, Etaj 4, 077190 Voluntari, Ilfov