De la 133.500 Euro + TVA cu vedere către parc

Descoperă apartamentele cu 3 camere din ansamblul iResidence din Pipera! Ai la dispoziție configurații foarte diverse, de la apartamente cu unul sau două balcoane, dublu orientate, cu bucătării închise sau deschise, cu două dormitoare mari sau un dormitor matrimonial și un birou. 

Oricare ar fi stilul de locuire al familiei tale, în iResidence vei găsi o casă pe măsura planurilor tale de viitor: într-un ansamblu rezidențial certificat BREEAM Excellent, în care se pun în practică obiectivele de dezvoltare durabilă prin eficientizarea consumului energetic și îmbunătățirea calității vieții prin mijlocirea unei relații armonioase cu mediul înconjurător, cu integrări smart home și un mix de configurații disponibile ce oferă multiple oportunități de relaxare, odihnă, distracție sau socializare, cât și o binemeritată apropiere de natură, grație parcului privat de 14.000 mp din incinta ansamblului.

pentru nevoi moderne

Ansamblu inteligent

Parc propriu

Parc propriu

de 1,4 hectare proiectat de arhitecți peisagiști

Locație modernă

Locație modernă

dezvoltată puternic în ultimii ani, în Nordul Bucureștiul

Confort

Confort

prin proiectare inteligentă și construcție performantă

Contactează-ne

Planifică acum o vizionare!

Pentru detalii, te așteptăm la biroul nostru de vânzări din Șos. Bucuresti - Nord nr. 10, Global City Business Park, Clădirea O2, etaj 4.