IBB Holding este o afacere de familie, cu rădăcini românești și peste 30 de ani de experiență dobândită în industria construcțiilor din Germania.

Ne-am dovedit concret pasiunea pentru construcții, cu fiecare lucrare executată, prin respectarea cu rigurozitate a standardelor cerute, prin eficientizarea proceselor și operațiunilor, prin investiții strategice în echipamente și inovare continuă, cât și prin preturirea și instruirea permanentă a comunității de profesioniști pe care astăzi o numim, din suflet, familia IBB.

Prețuind eficiența, rigurozitatea și profesionalismul, ne-am remarcat în mod natural în industria de construcții din Germania și am clădit o reputație solidă, oferind servicii de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni și management, necesare implementării lucrărilor de mare complexitate, precum execuția de construcții civile și industriale, lucrări de săpături și terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi.

IBB Holding
IBB Holding
un business de familie
2012
Înființat
138
Proiecte finalizate
22
Proiecte active
1500+
Angajați
Afla mai multe
pe site-ul nostru

IBB Holding

Portofoliu Proiecte

Descopera mai multe detalii despre activitatea IBB Holding in Germania.

Campbell Heidelberg I

Campbell Heidelberg I

Cartierul nou din Heidelberg a fost realizat în două etape. Prima etapa care este deja finalizata, cuprinde o clădire rezidențiala formată din 8 corpuri, cu un total 46 de apartamente, 8 unități comerciale și o parcare subterană comună cu 71 de locuri.

A doua parte a proiectului este încă în desfășurare și are o structură asemănătoare

Skyline Stuttgart

Skyline Stuttgart

Skyline Stuttgart este un proiect mixt, rezidential si birouri, impresionant, cu vedere spectaculoasa asupra orasului, fiind cea mai inalta cladire din Stuttgart.

Clădirea „Skyline Office” și turnul rezidențial „Skyline Living” combină spațiul modern de birouri cu designul exclusivist al apartamentelor.

Daimler Office V

Daimler Office V

„Daimler Office V“ nu este o locatie obisnuita, ci este un campus complex cu un design minimalist  de birouri. Campusul este format din 4 cladiri modulare, un garaj subteran cu 2.500 de locuri de parcare. Proiectul este extins pe o suprafata de 40.000 m² iar utilizarea campusului este mixta: zone de gastronomie, birouri si sali de conferinte.

Conceptul iResidence

Prin iResidence dăm startul unei serii de construcții rezidențiale, considerate la nivel internațional model de bune practici pentru viitor și excelență în construcții, pe care planificăm să le realizăm în viitorul apropiat în România.

Ansambul iResidence, în dezvoltare în zona Pipera începând din Februarie 2022, deține certificare BREEAM Excellent și completează în mod inedit oferta pieței imobiliare locale, punând în aplicare dezvoltarea durabilă a prezentului la un raport calitate preț excelent pentru viitorii locatari. 

Certificarea Breeam

Proiectul iResidence

Va invităm să descoperiți particularitățile și funcționalitățile ansamblului iResidence, caracterizat de:

  • împletirea armonioasa a luxului
  • confortului inteligent mediat de tehnologie smart-home de ultimă generație
  • apropierea de natură fără distanțare de urban
  • eficiența energetice a locuințelor
  • soluțiile de utilizare responsabilă a resurselor naturale

Contribuim astfel la minimizarea impactului asupra mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții.

Bine ai venit

Casa viitorului tău apropiat!